MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Як геї займаються сексом? (Порадник)
Як геї займаються сексом? (Порадник)
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 19:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Я завжди хотіла знати відповідь на це питання, але я сильно соромлюся, питати про це мою маму чи когось з моїх друзів чи ще когось, тому що звучить це трохи нерозумно. Так ось питання: два гей (або Лесбі) як вони займаються сексом?



Так само як геї так і лесбійські пари займаються сексом. Можливо, я помиляюся але я припускаю, що ви запитуєте, що відбувається під час того як пари геїв чи лесбіянок, займаються сексом.

Секс-це не тільки вагінальний статевий акт пеніса і піхви. Є багато різних способів для того щоб займатися сексом, для кожного з типів пар.

Геї-пари можуть робити ті самі речі, що звичайні пари: поцілунки, дотики,  ітд.
Прикріплення: 5858059.gif (1.33 Mb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 10.11.2017, 14:12 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Я познайомився в інтернеті з хлопцем він відкритий гей. Розказав що за 3 роки зробив мінет десяткам хлопців. Пропонував всім безплатно і ті невідмовлялись. Я у шоці це на західній україні. Хлопці що ви чудите?
 
OlenochkaДата: Субота, 25.05.2019, 13:05 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Чому особи чоловічої статі, назвати чоловіками язик не повертаєтся, на стільки недорозвинуті і не розуміють різницю між геєм та чоловіком, корий довбеться в шоколадне око з дружиною для внесення різноманітності у сексуальне життя, без тяги до інших чоловіків. Там теж ціла купа нервних закінчень. У чоловіка теж є точка G котра називається простата і приносить неймовірний оргазм при стимуляції, да навіть в лікувальних цілях. По такій логіці, якщо, ви, телепні захворієте на якусь хворобу зв"язану з простатою, то ви ж не підете жо лікаря, щоб там провірив, лікував, це ж гейство по вашій недорозвинутій логіці, і здохнете в муках. Крім того, навіть на мить, якщо припустити, що і геї, то чим їх більше, тим більше вам жінок дістанеться. Короче кажучи - ви не здатні думати про перспективу та вигоду для себе.
 
OlenochkaДата: Субота, 25.05.2019, 13:06 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Хтось задумувався, як в нашому суспільстві штучно вивести більше геїв ? Для чого - відповідь проста, гея тягне до гея, тобто на вас вже х2 + 1 дівчини припадає, чим більше геїв, тим більше коригується формула та дівчат у вас буде, це ж вигідно. Таким чином навіть можна коригувати населення планети, щоб всяка шваль не розмножувалась і не засирала планету, типу як це відбувається Індії / Китаї. Можливо ви бачите інші плюси ?
 
OlenochkaДата: Понеділок, 21.09.2020, 11:02 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Чи задумувались ви хоч раз, як важко живеться нам, чоловікам не традиційної орієнтації? Словами це важко передати, бо тільки но починаєш про це думати, на очі одразу навертаються сьози. Тож спробую описати. Я не акцентуватиму увагу на ворожому ставленні до нас більшості людей. А приділю увагу пошуку друзів, та партнера. Друзів серед чоловіків натуралів у мене ніколи не було. Бо хоч я і симпатичний, але тендітний і вони мене сприймали за недомірка. І плюс мене ніколи не цікавили ці всякі чоловічі розваги типу випивки, рибалки і тд. Догляд за собою, дизайн одягу і його шиття, вирощування квітів і багато інших чисто дівчачих занять оце моє. Тому я почав шукати друзів серед них. Спочатку в мене це виходило. Але потім все теж йшло наперекосяк. Деякі дівчата після недовгої дружби хотіли зі мною стосунків і сексу. А коли я її пояснював що дівчата мене не збуджують, слали мене на те місце, про яке я завжди мрію, за що я їм дякував, але дружити далі в нас не виходило. Інші ревнували мене до своїх хлопців, або навпаки. Один хлопець мене навіть сильно побив, коли застав мене в своєї дівчини. Хоча нічого такого не було. Вона просто сиділа в нижній білизні на ліжку, а я робив їй педикюр. А щодо пошуків партнера, тут все ще куди печальніше. Я натура ніжна, романтична, тому секс люблю такий самий, з взаємною стимуляцією, великою кількістю поцілунків і пестощів. А на томість завжди попадаю на якихось збоченців. Які мене хочуть трахнути як пітуха на кічі. Або садистів, яким просто не дають жінки через їх малий розмір, страшний вигляд, чи ще щось в цьому роді. І після того як я один раз тікав в одних трусах по лісі від маньяка який мене чуть не задушив. Я взагалі боюсь мати справу з чоловіками. Залишилась одна надія на те, що я зможу знайти дівчину, якій подобається домінувати і страпонити. Можливо є тут такі? Ставте плюс дівчата, хто не проти зі мною поспілкуватись і потоваришувати і я вам напишу. Чмокі чмокі

Джерело pidsluhano_vulgarne
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Як геї займаються сексом? (Порадник)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом