MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Клітор. Клітор (грец. kleitons), жіночий зовнішній статевий
Клітор. Клітор (грец. kleitons), жіночий зовнішній статевий
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 16:17 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Клітор.



Клітор (грец. kleitons), жіночий зовнішній статевий орган, розташований у верхніх кінців малих статевих губ. Нагадує в мініатюрі чоловічий статевий член, складається з головки, тіла, утвореного двома кавернозними тілами, і ніжок, містить безліч судин і нервових закінчень, має вигляд горбка, розташованого у верхній частині входу в піхву. Безпосередньо під ним знаходиться зовнішній отвір сечовипускального каналу. Величина клітора коливається в стані спокою від декількох міліметрів до одного сантиметра, але це ніяк не позначається на еротичної реакції жінки. У окремих жінок зустрічається гіпертрофований клітор, що свідчить швидше про можливі гормональні порушення. У функціональному відношенні клітор є органом статевого почуття жінки, часто є найбільш ерогенною точкою її тіла. Завдяки його високій чутливості багато молоді дівчата знайомляться з еротичними почуттями і оргазмом ще до початку статевого життя (див.



Онанізм). Клітор при статевому збудженні набухає внаслідок припливу артеріальної крові і уповільнення відтоку венозної. За відсутності реакції жінки на подразнення клітора необхідно звернення до лікаря, так як причини цього можуть бути різні захворювання, аномалії розвитку, псіхічеекая травма, можливе закриття клітора прилип до неї поверхневої шкіркою і ін До цього часу ведуться суперечки про те, яке місце займає клітор в механізмі виникнення оргазму у жінки. Більшість фахівців вважає, що клітор в тій чи іншій мірі стимулюється під час фрикційних рухів статевого члена в піхву. Іноді оргастическая розрядка можлива лише за цілеспрямованої стимуляції клітора, будь це під час акту (партнером або рукою самої жінки) або по його закінченні (тобто еякуляції у чоловіка), з використанням обраної партнеркою пози статевого акту, частоти і амплітуди впливу на певну частина клітора
Прикріплення: 6001599.jpg (34.6 Kb) · 5804344.jpg (33.9 Kb)
 
knopaДата: Неділя, 17.05.2015, 18:24 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Де знаходиться клітор.



Клітор
 - це зовнішній статевий орган у жінки, який розташовується вгорі, де зростаються малі статеві губи. Клітор вважають аналогом чоловічого статевого члена.Він складається з двох печеристих тіл, які ще називають ніжками клітора. Їх оточує товста волокниста мембрана, яка закінчується голівкою. У внутрішній частині печеристих тіл і головки знаходяться нервові закінчення, які розповсюджують розгалуження нерва по всьому клітора.

Кровопостачання клітора відбувається від внутрішньої сороміцької артерії.Виділяється три основні зони клітора - це кліторальний капюшон, головка і вуздечка. З анатомії клітор дуже схожий на статевий член чоловіка.




Як знайти Клітор?

Жінка повинна розсунути стегна, пальцями обережно розсуньте великі, а потім малі статеві губи. Нагорі зрощення губ знаходиться складка - це крайня плоть клітора або по-іншому капюшон. Якщо підняти її трохи вгору, то можна побачити невелику рожеву опуклість, яка нагадує ягідку червоної смородини. Це головка клітора.Всі жінки, навіть які ніколи не відчували оргазму, від дотику відчувають хтиве відчуття. Адже клітор є самою чутливою ерогенною зоною. Тому пестити клітор жінки потрібно тільки вологими пальцями, рухаючи крайню плоть, яка покриває головку, вгору-вниз.

Кліторальні ласки дуже швидко збуджують жінку.Збудження у жінки наростає, розширюються судини і статеві органи набухають, стають гарячими, а клітор збільшується в розмірі.У кожного клітора є свої епіцентри насолоди чи ерогенні зони. Знайти їх зовсім не просто, але спробувати можна:- Вершина головки і внутрішня поверхня капюшона
- Коло головки (палець обводить всю головку)
- У самої лобкової кістки. Там де клітор розгалужується на ніжки
- Борозна між крайньою плоттю і великий статевий губою зліва і справа.Звичайно, з першого разу важко розібратися, де головка,


Але головне почати!речі, є жінки, які не люблять стимуляцію клітора, тому що це викликає неприємні і хворобливі відчуття. Самий безпрограшний варіант - це пальцями або всією долонею змусити крайню плоть ковзати по клітора. Найголовніше сильно не тиснути, адже клітор по чутливості схожий на вуздечку чоловічого члена, тому потрібно поводитися з ним дуже ніжно.



Почніть з м'яких дотиків, з амплітудою руху близько 2-3 міліметрів, але з індивідуальною швидкістю. Швидкість і тиск наростає від збудження жінки, чим сильніше збуджується, тим вище швидкість і сильніше тиск. Палець, який пестить клітор, повинен постійно зволожувати, щоб дотику були ніжніше.Але хто, як не жінка може розповісти про примхи і звичках її клітора?


Прикріплення: 5722789.jpg (16.6 Kb) · 9963142.jpg (32.1 Kb) · 8957211.jpg (29.5 Kb) · 7174077.jpg (22.7 Kb)
 
OlenkaДата: Субота, 06.05.2017, 17:48 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Хлопці не треба так сильно тиснути на клітор і терти його так, ніби хочете добути вогонь! Це ж боляче. Як же ви не зрозумієте, що для того, щоб дівчині було приємно, досить акуратною стимуляції, погладжувань. У нас там все дуже ніжно.

Прикріплення: 8392111.gif (32.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 23.08.2017, 23:40 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Клітор – все, що потрібно про нього знати!

Про клітор ми знаємо дуже мало – наші знання зводяться до того, що це орган призначений для відчуття задоволення. Але, ми любимо знання і нам подобається дивувати, тому ми підготували для вас кулачок абсолютно нової інформації.



Теоретично всі про це знають, тим не менш, нагадуємо – клітор це маленький бугорок, який ми бачимо після відкриття великих статевих губ. Дуже чутлива та ніжна частина тіла, саме його стимуляція доводить до оргазму більшість жінок.
То були балачки, а тепер нові факти:


Клітор може збільшуватися.

Заспокойся, ми не хочемо тебе лякати – ти не прокинешся одного ранку з набагато більшим клітором. Клітор може рости від впливу гормональних
препаратів або мазей. Завдяки такому лікуванні жінки, які хочуть стати
чоловіками, мають шанси на отримати реальний пеніс.


Він набагато більший, ніж ви думаєте.

Хоча ми й бачимо тільки маленьку точку, насправді клітор трохи більший. Його окремі частини навіть мають свої назви, це жолудь клітора, тіло гемангіома, відгалуження клітора, гирло уретри.

Клітори відрізняються.

Звісно, що більшість з них схожі, але в деталях вони дійсно різні. Більші та менші, в тій чи інші формі... це абсолютно природно.
Так само, як відрізняються ваші груди, ноги або живіт, від інших частин тіла дівчаток, так і з клітором. Всі ми унікальні.

Клітор змінюється під час періоду статевого дозрівання.

Насправді,...росте. Це навіть логічно – так як збільшуються груди і статеві губи, то чому б не клітор? Але знову ж
заспокоюємо – він виросте до величезних розмірів. Швидше за все, буде
просто трохи більший.

Клітор набухає, коли ти збуджена.

Самій вам буде важко на собі помітити, але ми знаємо що це так. Коли починаєте збуджуватися до клітора надходить більше крові. Він стає злегка набряклим, та звичайно більш чутливим на дотики.
Можливо,саме тому його називають жіночим аналогом статевого члена?

Напевне, розмір клітора впливає на інтенсивність оргазму.

Насправді не тільки на інтенсивність, що і на легкість його досягнення. Це думка багатьох вчених – чим більший клітор, тим краще. Але необхідно зауважити, що навіть крихітний клітор має,
шанси на велике задоволення в ліжку. Не розповідай такої інформації.

Клітор не перестає рости.

Ти, звичайно, – після 18 років, ви більше не будете "дозрівати". Але клітор буде далі рости, принаймні, так
стверджують вчені. Тим не менш, у віці 70 років ви далі зможете нормально ходить, і він не буде розмірів кавуна.

Клітор – його стимулювання-це єдиний спосіб досягнення оргазму?

Більшість жінок з легкістю досягають кліторіального оргазму. Цей орган найбільш задіяний під час статевого акту, тому так виходить. Але, це не означає, що жінки не мають змоги досягти насолоди іншим способом. До прикладу, є вагінальний оргазм, який є наслідком введення статевого члена в піхву та – на думку багатьох дівчат, є більш
повним і більш інтенсивним, ніж кліторіальний.

Як пестити клітор?

Наприкінці кілька цінних зауважень, про які варто розповісти своєму хлопцеві

Клітор вимагає більш ніжного поводження.

Серйозно, це не звичайний гудзик! Найгірше, що можна торкатися клітора коли він "сухий", тобто без зволоження. Це може призвести до болю.

У стимулюванні клітор не грає головної ролі.

Якщо, ваш партнер буде зосереджений тільки на кліторі, то на жаль, секс буде нудьгою. У жінок набагато більше ерогенних зон , ніж сам клітор.

Стимуляція клітора як в порно фільмах не дасть нічого доброго.

У порнографічних фільмах,  працюють швидко та інтенсивно, показуючи клітор дійсно досить жорстким. Якщо твій хлопець спробує, а тобі це не подобається, то спусти його на землю. Дівчатка, які не знімаються в порно найчастіше хочуть ніжні рухи та ласки.


Прикріплення: 0619130.jpg (33.9 Kb) · 5661683.gif (879.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 28.02.2018, 13:41 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Коли дівчина під збудженням - це місце у неї пухне, стає більше і сильно рожевіє. Тоді його можна вивести з під шкіри, але - пам'ятайте. Він дуже чутливий. "член" по чутливості дуже сильно йому поступається. Так от, якщо тобі вдалося його вивести - не дай бог зробиш щось неправильно, можеш отримати по голові. =) Тому краще не намагайся його вивести. Пести те місце і все буде круто.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 24.07.2018, 11:59 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Сумно, що навіть у наш час не все хлопці розуміють, що клітор це не пральна дошка! Хлопці, будьте ніжніше, зайва грубість і швидкість НЕ додасть гостроти відчуттів!
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Клітор. Клітор (грец. kleitons), жіночий зовнішній статевий
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом