MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Як завагітніти і як не завагітніти?
Як завагітніти і як не завагітніти?
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 13:52 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Як завагітніти


Отже, ти вирішила стати мамою! Якщо підходити до цього питання відповідально, перш за все, варто подумати про здоров'я, і не тільки про своє. Як повинна проходити підготовка до вагітності? Дуже просто - потрібно вести здоровий спосіб життя, не тільки їсти багато фруктів, овочів, але і відмовитися від шкідливих звичок: нікотин, алкоголь та інші токсичні речовини можуть стати причиною багатьох патологій і дитячих захворювань. Ніхто не засудить вас за таку педантичність, адже ви готуєтеся стати батьками.

Підготовку організму доцільно розпочинати не менше ніж за рік (це в ідеалі), якщо ви подбаєте про це за півроку чи навіть за 3 місяці - ви поступите правильно.

Не зайвим буде звернутися до лікаря і пройти обстеження як тобі, так і майбутньому батькові, це необхідно для того, щоб не піддаватися запальним процесам і інфекціям, які іноді проходять навіть без помітних симптомів, але можуть стати загрозою для дитини.

Якщо готові, вперед! Не засмучуйтеся і не панікуйте, якщо з першого разу у вас не вийшло. Процес зачаття і сьогодні вважається одним з найскладніших і не до кінця вивчених. Ваш малюк чекає на вас, потрібно тільки допомогти йому. Як завагітніти після кількох безуспішних спроб? Якщо ви вже не користуєтеся засобами контрацепції, не полінуйся також скласти графік базальної температури і визначити «найсприятливіші» дні для зачаття. Так ти прискориш процес, і збережеш нервові клітини. Крім наукових методів, прислухайся також до звичайних бабусиних порад - уникай стресів, добре харчуйся, не працюй занадто багато, думай про хороше і все вийде.

Підготовка до вагітності змінить твій образ життя в більш «здорову» сторону. Повір, ці поради, хоч і викликають посмішку, але вони діють нарівні з усіма технологіями.

Як не завагітніти

Планування вагітності для будь-якої жінки, мабуть найважливіше питання у житті. Адже саме незапланований малюк може змінити всі плани на навчання, кар'єру, та що там говорити, іноді й на все життя. Звичайно, ми живемо в сучасному світі і в будь-який момент можна зробити аборт. Але, навіть незважаючи на етично-моральні аспекти цього заходу, все ж залишається небезпека безпосередньо для здоров'я жінки. Та й чи варто йти на такий ризик, коли можна спочатку уникнути небажаної вагітності. 

На запитання: "Як не завагітніти?" у мене чомусь відразу мимоволі напрошується відповідь: "Не займатися сексом!". Як би це не було смішно, але насправді, це єдиний 100% метод запобігання. Хоча і не найкращий для загального самопочуття та здоров'я. Що не кажи, а гормональні потреби теж треба задовольняти. Інакше нервові стреси і різні захворювання вам забезпечені. 

Всі інші методи контрацепції дають нам високий відсоток оберігання, але всі вони мають по мимо своїх плюсів і деякі мінуси. Розглянемо по порядку. 

Найбільш ефективний і популярний - презерватив. Він не тільки дозволяє не завагітніти, а й захищає нас від різних ЗПСШ (захворювання, що передаються статевим шляхом). При покупці презерватива варто звернути увагу на термін придатності і з якого матеріалу зроблено виріб. Справа в тому, що вироби з натуральних матеріалів не захищають від статевих інфекцій. 
Проте, презервативи мають звичку рватися, та й не всі чоловіки погоджуються на їх використання. 

Протизаплідні таблетки. Вони бувають гормональні та негормональні. Зрозуміло, що краще віддати перевагу негормональним. У будь-якому випадку, підбирати треба із своїм гінекологом. Але, таблетки мають протипоказання, часто спостерігається зниження статевого потягу, виникнення депресій, болів у грудях, головних болів і так далі. Більш того, протизаплідний ефект знижується від прийому антибіотиків і анальгетиків. 

Внутрішньоматкова спіраль. Зручне та ефективне оберігання. Але підвищується ризик позаматкової вагітності і проникнення інфекцій в матку і придатки. 

Гормональні ін'єкції та імплантанти. За принципом дії повністю ідентичні гормональним протизаплідним пігулкам. Але вони мають один великий мінус - їх дію неможливо нейтралізувати ніяк. Тобто, якщо і з'являться побічні ефекти, доведеться з ними змиритися до того моменту, як препарат перестане діяти. 

Протизаплідні змазки, свічки, мазі, гелі та інше. Це не найкращий метод. Ефект, хоч і високий, але не достатньо, у всякому випадку нижче всіх інших. Незручно у використанні - на найцікавішому місці треба згадати і ввести препарат. Від частого використання розвивається дисбактеріоз піхви. 

Жіночі презервативи, ковпачки, діафрагми та інше. Ефективно захищають, але вимагають вправності в установці і підбирати розмір треба у гінеколога. 

Перерваний статевий акт і спринцювання не дають 100% захисту. 

Усілякі народні хитрощі від лимона до кока-коли, більше схожі на спосіб типу: "Встань після статевого акту з лівої ноги, переплюнь через праве плече і можливо ти не завагітнієш".
Прикріплення: 6364737.jpg (20.6 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 16.02.2017, 19:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Купіть тест,з перших днів вагітності ( є ще тести з перших днів затримки). А дівчат нехай вона менше слухає і себе не накручують. Вагітність у кожної протікає по різному. В мене дві вагітності взагалі "безсимптомно" на початку протікали, а в подруг токсикоз був.
Ще один нюанс, груди можуть набувати і боліти перед місячними - якщо в дівчини регулярний секс, організм сприймає це як природній процес продовження роду і таким чином готується до вагітності. Так що купуйте тест, і якщо він буде негативним, чекайте місячних. То якщо вже буде затримка, тоді можливо і є вагітність.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 25.08.2017, 02:04 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515


Чи можна завагітніти день перед місячними?


Ймовірність завагітніти за день перед місячними - мінімальна. Однак, не варто ризикувати. Завжди використовуйте презерватив під час сексу. Якщо ж у вас тривалі стабільні стосунки – проконсультуйтеся з лікарем з приводу підбору оптимальних для вас оральних контрацептивів. Бережіть своє здоров’я і старайтеся навіть в моменти палкої пристрасті думати про майбутнє!

Чи можна завагітніти перед овуляцією? який %? статевий акт відбувався 3 дні перед овуляцією..

3 дні перед овуляцією є «найнебезпечнішими» для настання вагітності. Не ризикуйте! Використовуйте презерватив, або зверніться до гінеколога для підбору орального контрацептиву.
Захищене кохання приносить в життя тільки радість. Небажана ж вагітність може перекреслити всі плани на майбутнє і зруйнувати стосунки.Подумайте про безпеку заздалегідь! Адже саме в захисті проявляється і турбота про партнера, і справжні почуття


Чи можу я завагітніти якщо хлопець кінчив в рот?

Ні.

Чи можна завагітніти від поцілунку в губи?

Ні.

Чи можна завагітніти в басейні або морі? 

ні це практично не реально... не переживай і спокійно собі відпочивай!

Чи можна завагітніти від сечі?

Не можна.

Через мінет можна завагітніти?

Ні.

Чи можна завагітніти під час місячних?

Можна.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 17.11.2017, 15:14 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Боятися незапланованої вагітності є абсолютно нормальним, і боятися її потрібно не тільки дівчині, участь приймають двоє, отже боятись повинні усі учасники.

Але доросла людина відрізняється від дитини тим, що вона розуміє причинно-наслідковий зв'язок між своїми діями та їх наслідками. (Саме по цій причині малих дітей не карають за певні види злочинів).

Тому особи які займаються сексом повинні бути готові до такого розвитку подій, як незапланована вагітність. Якщо особи/особа панічно боїться вагітності най стулить ноги і не дає нікому.
Для того щоб дія була ефективною діяти треба правильно, а не будь-як лиш би щось робити, щоб потім коли завагітніє сказати собі в оправдання "ну я ж рідко давала, я ж не винна". Так от єдиними повністю ефективним методом є відсутність сексу. Всі решта способи тільки частково міняють ймовірність (якщо Ви цього не розумієте то шкода, що віддали 5 років політеху). Отже - РОЗУМНА людина (тут ми опустили один момент можливо дівчина ідіотка, а ми так довго розсусолюємо) буде, або мати секс і розуміти його наслідки і наперед знати, що вона буде робити при настанні вагітності (тут я допускаю всі методи, все на совісті учасників процесу), або не мати сексу взагалі до моменту коли буде готова до вагітності, або не буде її боятись. Третього не дано.

А те що вона робить це із розряду "Миші плакали, кололись, але продовжували жерти кактус"
 
OlenochkaДата: Вівторок, 10.07.2018, 08:51 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Був незахищений секс (ну як був, була спроба, але не вийшло, було боляче, так як незаймана). Кінчив на живіт, але спроби потім знову були, проте я так і лишилась дівчиною. Після цього я випила постинор, на всякий. Думаю все ж сходити до лікаря. Думаю без наслідків все буде, чи існує можливість залетіти?

дура, нічо не буде, тільки здоров"я постінором посадиш. Тебе який ідіот малолітній навчив пить постінор? Ви спочатку вивчіть презервативи, а потім вже сексом займайтесь. Ти розумієш, що постиінор не іграшки, а штука набагато небезпечніша. Потім схочеш мати дітей, а не зможеш і купу проблем жіночих заробиш. Панікуєш - не роби. Робиш - вдягайте ПРЕЗЕРВАТИВ. Який прикол в такому сексі, з тим, хто сам не розуміє, що він робить, а потім ще місяць ходити переживати і жерти всяку гидоту. Головою думай і поважай себе.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 20.03.2020, 16:31 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Цитата
Лимонний сік треба в пізду заляти після того, як спустиш. Попробуй і відпиши)))
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Як завагітніти і як не завагітніти?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом