MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Наше личко і волосся » Макіяж для блакитних очей
Макіяж для блакитних очей
girlorgДата: Неділя, 06.01.2013, 22:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Макіяж для блакитних очей
Власницям блакитних очей дуже пощастило, адже вибрати правильний макіяж для дівчат, чиї очей кольору неба дуже просто. Найважливішим моментом є вибір саме тих тіней, які підкреслять глибину і краси блакитних очей.

Авріл Лавін (Avril Lavigne)

Треба відзначити, що блакитні очі мають безліч відтінків від сіро-блакитних і блакитно-зелених, до рідкісних фіалкових відтінків, до насиченого синього кольору.

Красу блакитних очей підкреслять тіні в блакитний, фіолетовий, бірюзовий, сріблястою, сірій гамі, а також тіні рожевого тону і безпрограшний варіант для макіяжу блакитних очей - тіні золотистого кольору. Цікаво й неповторно будуть виглядати тіні синього кольору, вони лише більше додадуть виразності блакитних очей.

Власницям сіро-блакитних очей рекомендуємо використовувати в макіяжі тіні відтінку морської хвилі і бірюзи. А класика, димчастий макіяж для блакитних очей підійде не тільки для вечірок, тусовок і клубів, але і як денний макіяж. Варто приділити увагу рожевим тіням і кольору фуксії, вони підкреслять яскравість блакитних очей.

Розглянемо деякі варіанти нанесення макіяжу для блакитних очей. Потрібно пам'ятати, що тут важливо не перестаратися з нанесенням тіней, так як надлишок макіяжу може згубно позначитися на загальній красі блакитних очей.

Тіні сріблястого кольору нанесіть на повіку, не забудьте провести штрих сріблястими тінями під бровою. За складці століття проведіть лінію тінями лавандового кольору або блідо бузкового розтушуйте їх, щоб був непомітний перехід кольорів.

Алексіс Бледел (Alexis Bledel)

Зовнішній кут очі виділіть тіням фіолетового відтінку, по лінії росту вій до середини століття, завдає тіні у вигляді букви V і розтушуйте їх.

Контур очей по лінії росту верхніх і нижніх вій виділіть олівцем або підведенням чорного кольору, гарно виглядатиме темно-сірий колір підводки. Коричневі тіні або кольору золота ідеальний макіяж для блакитних очей, їх можна наносити без інших відтінків тіней. Завершальним етапом буде нанесення туші для вій у два шари.

У макіяжі для блакитних очей використовуйте не тільки фіолетові відтінки тіней, а й спробуйте іншу колірну гамму тіней. Рожеві, бірюзові, золотисті, сірі, сині і навіть червоні тіні. Тіні можуть бути як матові, так і перламутрові. Для макіяжу блакитних очей підходить безліч тіней, і тільки ви самі шляхом експерименту виберіть саме ті відтінки тіней, які підкреслять красу блакитних очей.
 
OlenkaДата: Пятниця, 13.03.2015, 16:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Хлопці, як ви ставитесь до макіяжу у дівчат? Не тонну штукатурки над проблемною шкірою, а якісний гарний макіяж. Чи вважаєте що це марна трата грошей, 300 грн на помаду? П.С. Більшість, хто кричить *за натуральність* проводить закоханим поглялом дівчат, які добре таки попрацювали над своїм образом))
 
vladislavaemilisДата: Вівторок, 19.03.2019, 19:49 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 5
як на мене макіяж повинен підкреслювати природну красоту..та якщо потрібно замальовувати прищики, почервоніння тощо ))
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Наше личко і волосся » Макіяж для блакитних очей
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом