MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » У хлопця малий хуй (член). Що робити?
У хлопця малий хуй (член). Що робити?
Модератор форумуДата: Вівторок, 10.05.2016, 12:53 | Повідомлення # 1







Зустрічаюся з хлопцем, і я неймовірно щаслива з ним. Він був моїм найкращим другом, перш ніж ми почали зустрічатися і він так багато значить для мене. Ми не займалися сексом до недавного часу. Він був збуджений, але його член був маленький і я боюсь що він не зможе задовільнити мене. Природно, я запевнила його, що він був дурним і що я люблю його таким яким він є. Перший раз я побачила його член, хоча, я була здивована , що він був маленький через недостатність гіпофізу, де його тіло не виробляє достатньо гормонів. Він дуже сором'язливий, і зніяковів, і я заспокоїла його, сказавши все, що могла.


Секс ніколи не був всім на мене, до того ж  було кілька сексуальних партнерів. Мені, дійсно подобається цей хлопець, він є абсолютно досконалим у всіх аспектах і ставиться до мене краще за всіх і я закохалася в свого кращого друга. Але слід визнати, що це турбує мене трохи. Мені потрібна допомога, орієнтуючись на нього, а не

Розмір його пеніса. Він означає мій всесвіт для мене і я хочу, щоб усе було добре. Хочу знати, як поговорити про це з ним і що я можу зробити, щоб зробити простішим життя для нас в сексуальному плані. Будь ласка, допоможіть. Спасибі!


Ти щаслива, і хочеш, щоб усе було добре. Це здорово! Схоже, у тебе все в основному під контролем, але я згодна, що це дійсно важливо для вас, потрібно навчитися говорити про свій мікропеніс і як з ним боротися в більш сексуальному образі. Цей матеріал є новим для вас обох, і це може зайняти деякий час, щоб пристосуватися.

Давайте, в першу чергу вирішувати проблему за допомогою спілкування. Зрозуміло, що твій хлопець є супер сором'язливим  щоб говорити. Це цілком зрозуміло, враховуючи що для хлопців важливий розмір свого достоїнства. Щоб показати йому, що ви дійсно не в порядку з його мікропенісом, ви повинні просто продовжувати бути підтримуючою і обнадійливою.

Не говоріть такі речі як, "це для мене великий!" або що-небудь подібне. Він зрозуміє, що ти брешеш, і він не відчуватиме себе добре. Також не кажи, "я не дбаю про твій пеніс, я дбаю про тебе". Настрої це звичайно добре, але основна думка : "я не люблю твій пеніс, але я люблю тебе!" це трохи образливо.

Замість цього, зосередься на розмові про те, що він робить, як почуває себе. Дайте йому зрозуміти, що Ви не заперечуєте, сказавши, "мені плювати, що у тебе член маленький". Іноді краще, що можна зробити, це показати а не розповісти. Сексуальний досвід, знайти інші способи, щоб почувати себе добре разом, і не намагайтеся змусити його говорити про пеніс.
Тепер за сексуальні поради речі. Регулярні проникнення в "нормальній" позі, як місіонерської або раком може не працювати для вас. Оральний секс - це відмінний варіант для вас обох. Якщо ви збираєтеся зайнятися сексом, включіть також секс-іграшки для вашого задоволення, наприклад маленький вібратор. Використовувати його пальці, щоб стимулювати свій клітор, поки він всередині вас. Покажіть йому, як добре такі речі відчуваєте, і в кінці кінців, щоб будувати впевненість і змусити його відчувати себе більш комфортно.

Ваше мислення абсолютно праве: головне, що ти любиш цього хлопця, що він робить тебе щасливою, і те що ви дуже підходите один одному. Розмір пеніса не має значення! Ви, хлопці, можете шукати способи, щоб задовільнити один одного для того щоб почувати себе добре. Я впевнена, що у вас це получиться!
Прикріплення: 9269669.gif (331.9 Kb) · 2376388.gif (331.9 Kb)


Повідомлення відредагував Rostyk8275 - Четвер, 24.08.2017, 19:46
 
OlenochkaДата: Четвер, 24.08.2017, 19:46 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Щоб задовільнити дівчину, потрібно бути ніжним та уважним. це допоможе віднайти її секретні зони.
ще потрібно приємно ласкати її інтимні зони, щоб дівчина змогла наповнитись бажанням кохатись. а далі - все по стандарту) але потрібно пам'ятати, що займаючись сексом добре повинно бути обом.

Прикріплення: 2293136.jpg (24.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » У хлопця малий хуй (член). Що робити?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом