MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Що таке кохання або як його закохати в себе?
Що таке кохання або як його закохати в себе?
OlenkaДата: Неділя, 30.10.2016, 20:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Усі ми рано чи пізно закохуємось. Ось і Ти закохалась. І Тобі так хочеться, щоб саме він звернув на Тебе увагу, проте не завжди так виходить... Що ж воно таке кохання? Чому люди закохуються?

Про кохання писали, пишуть і будуть писати… Вічна тема взаємин протилежних статей. Що ж воно таке… кохання?
Це і ніжність, розуміння, підтримка, і пристрасть, жага, щосекундні думки про нього, безсонні ночі під зорями та місячним сяйвом, і настрій, приємні емоції, і яскравий метелик, що непомітно підлетів, сів на плече та чарує своєю красою.  Кожна з нас відчуває по-різному, дивиться на світ крізь свої окуляри, кохає  своїм коханням… Закохуються люди у різному віці і при різних обставинах.
Усі ми рано чи пізно закохуємось. Ось і Ти закохалась.  І Тобі так хочеться, щоб саме він звернув на Тебе увагу, проте не завжди так виходить.  З давніх часів заведено, що саме хлопці  повинні зробити перший крок і звернути на себе увагу дівчини… Що ж робити? Чи варто брати справу до своїх рук?Ось і ти собі задаєш питання – що ж воно таке кохання?
Давай спробуємо зробити так, щоб він зрозумів, що він небайдужий, проте зберігаючи скромність та неприступність. При цьому пам’ятай – люби себе! І не забувай таке правило: якщо ти не впевнена, що твій обранець вартий твоїх зусиль, краще не починай. Якщо ж усе навпаки, вперед!

Приверни увагу
Для початку постарайся привернути його увагу, і зробити це можна де завгодно: у компанії спільних друзів, на вечірці, у школі. Він повинен звернути свій погляд на тебе хоча б на мить.

Викликай інтерес
Знайди в собі «родзинку». Це може бути як внутрішній світ, так і незвичний макіяж або зачіска (тільки без фанатизму!).  Головне, щоб він запам’ятав.

Будь цікавою
Не поспішай, крок вперед і два назад, не варто зразу ж говорити про свої почуття, адже його це може навіть налякати. До того ж чоловіки віддають перевагу все ж таки завоюванню. Зроби так, щоб твій коханий був упевнений, що саме він закохує тебе в себе. Кожного разу відкривай у собі щось нове,  але завжди залишайся цікавою. Під час розмови, старайся, щоб він розповідав про людей, яких любить (друзів, рідних), коли він це говорить, він автоматично переносить образ людини, яку любить, на тебе.

Зникай
Після проведеного разом часу, зникай на декілька днів, нехай трохи помучиться, тоді він може зрозуміти , як ти йому потрібна.

Розпалюй азарт
Ніколи не падай у його обійми відразу ж, розпали в  ньому азарт. А ще спробуй викликати трошки ревнощів. Створюй навколо себе коло з хлопців, нехай бачить, що є конкуренти.

Люби себе
Так-так! ЛЮБИ СЕБЕ! Як ти ставишся до себе, так і оточуючі ставляться до тебе!
Ось і все. Таке просте правило, про яке не слід забувати – люби себе! Сподіваємось, ці практичні поради допоможуть тобі змінити ситуацію на твою користь.
Але не забувай, закохати його в себе – це лише початок чогось незвіданого, нового, незвичайного. Щоб  кохати і бути коханою, тобі доведеться докладати набагато більше зусиль. Буває, що люди закохуються і працюють над своїм коханням декілька років. І постарайся розгледіти в коханому не свій вигаданий мріями ідеал, а просто людину, з її слабкостями та недоліками, пізнати його якомога краще. Замислись на мить. Як любиш ти? А якою любов’ю хочеш, щоб любили тебе? Чи вже знаєш, що ж воно таке кохання? І пам’ятай вислів: кохання як метелик: затиснеш дуже сильно – роздавиш, відпустиш – і він полетить.
Поради-порадами, а кохання – дивна річ, як не крути ;).
І нехай для кожної з нас – це щось своє, головне, щоб це почуття дарувало нам щастя, радість, позитивні емоції, чарівні миті нашого життя. Кохай і будь коханою! І не забувай – люби себе!
Прикріплення: 6744960.jpg (21.7 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 23.11.2016, 21:37 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Бо кохання - це не іграшка!
Тут не можна здаватися або відходити, а потрібно боротися!
Не можна дивитися по сторонах, а потрібно йти у перед, будеш дивитися по сторонах то у тебе нічого не вийде і кохання твоє розлетиться на кусочки яких неможливо позбирати!
______________________________
Кохання - це світло яке веде у безодню, або до щастя!
Це крихітне сонце, розміром із нігтем, і воно веде тебе темною дорогою але тобі радісно, і коли воно гасне, ти губишся, кричиш, страждаєш, бо не можеш вийти із тієї темноти, ти кличеш його на допомогу, а воно не приходить, воно загасло, і причини чому воно загасло є 4:
1 - воно загасло, бо ти сам його загасив, своєю вітряною поведінкою!
2 - воно загасло і пішло світити іншому, хто буде його берегти і цінувати!
3 - або ти його попутав із звичайним світлячком, який не є постоянним!
4 - або це сонце просто досвід, і ваші дороги розійшлися!
То ж тому і є тяжко, бо то потрібно боротися, або не гасити своє сонце, або спершу ніж покохати, потрібно переконатися, чи це сонце чи це простий світлячок!
Але потрібно пам`ятати що:
1 - все що розбилося, його не повернеш, але буде інше, яке ти будеш цінувати!
2 - якщо ти у темноті, то не забувай, завжди приходить ранок!
 
OlenkaДата: Субота, 10.12.2016, 23:37 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
В кохання це стосунки, а стосунки це труд обох. Мудрість в тому щоб пізнати любов справжню, яка вміє пробачати, терпіти, самому виховуватись і рості, пізнаваючи один-одного.
Частіше перше кохання це досвід помилок. Нас не вчили що значить поважати, що значить піклуватись і захищати. Що значить підтримати і зрозуміти.
Ми піддаємось інстинктам і ліземо в труси до того як оцінили один одного. Хіба не важкі ситуації показують справжність слів? Хіба не сварки визначають можливість поважати і жити разом? Ми все це загладжуємо сексом і сладаємо образи в валізку щоб потім дістати все зразу. А коли не буде настільки інтимних стосунків, коли почнеться все з поваги. Тоді не легко прощати, не легко зрозуміти, не легко поважати, але тоді якраз можна пізнати один одного на ділах а не словах. І ран не буде.
Залишиться або кохання на все життя, або просто тимчасова дружба.
 
OlenkaДата: Вівторок, 11.04.2017, 11:55 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Кохання..Що ж це таке??Легенда, про те ,як виникає кохання:....У....в кожної людини в середині серця живуть коханчікі, такі милі створінячка, які колись жили разом, та згодом були розкидані, в дарунок кожній людині..І коли людина находить людину із інщим коханчиком, то ці створінячка міняються хазяїнами..і дарують неперевершенні бездоганні відчуття, відчуття закоханності....І таким чином частинка однієї людини назавжди посиляється в іншій. І тільки повсякденні людські нісенітні проблеми можуть їх вигнати із серця....
 
knopaДата: Неділя, 09.07.2017, 11:52 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 763
Для мене «кохання»- це слово, яким людиописують суміш пристрасті, звички, прив'язаності. Також можна назвати певним
маркетинговим ходом)
В чистому вигляді в природі не існуєЗа весь час зустрічань я зрозумів: що ти не зможешвважати себе успішною та щасливою, якщо не досягнеш чогось в плані кар'єри. Любляча сім'я цепрекрасно але особисто для тебеце не зовсім успіх….. Кожномусвоє) хтось почувається щасливим коли кругом бігає багато дітей) ТОБІ ж завжди буде потрібен особистийпростір.Для мене теж  матеріальна сторонаважлива але не є єдиним фактором :для мене  успіхом є також - знаходитисебе у коханій людині. знати, що для цієї людини нема важливіших і потрібніших
від тебе людей. Знати що ти ніколи не почуватимешся самотньо доки ця людина
буде поруч з тобою. Дбати, про неї розуміючи що тобі краще від того. Коли ти
поспішаєш з роботи додому не тому, що зголоднів або хочеш відпочити, а тому що
знаєш - на тебе там чекають. і успіх це коли ти сам засумував протягом дня за
тією людиною (або людьми), яких весь день не бачив. а крім успіху, це ще й
справжнє багатство, яке потрібно цінувати і берегти. цього позбавлено надто
багато людей, які хотіли б це мати. яким життєво необхідно це мати. Цінність сім'ї зазвичай усвідомлюється після усіх здобутихуспіхів.
 
OlenochkaДата: Субота, 11.08.2018, 11:43 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Кохання - це неповторне почуття,яке потрібно берегти, як зіницю ока.Як маленьке немовля, яке от тількинно появилось на світ - таке тендітне та незграбне.
Якщо, у вас присутні такі відчуття, то яка взагалі різниця, що говорять інші.Просто насолоджуйтесь моментом і зробіть все заради того, щоб таких моментів у вашоому житті було як найбільше.
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Що таке кохання або як його закохати в себе?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом