MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Левелапи, штампи, діти та інше - повинно бути наслідком хоро
Левелапи, штампи, діти та інше - повинно бути наслідком хоро
OlenochkaДата: Четвер, 30.11.2017, 20:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Помилка полягає в тому, що багато людей по дурості переходять на наступний етап відносин, коли на попередньому повний піпец. Ось тут корінь всіх бід - величезна людська дурість. Таким чином вони думають, що виправлять ситуацію, але по факту вони тупо акумулюють проблеми. Наприклад, настає повна жопа, люди розходяться і для збереження стосунків (як їм здається) намагаються вирулити за рахунок левелапа переходять на новий етап - весілля. Звичайно ж піпец нікуди не йде, і зовсім скоро все стає ще гірше - тоді приймається рішення завести дитину. Далі стосунки розвалюються або стають ніякими - і залишки мозку все ж підказують розбігатися, або продовжувати робити дітей та жити в криках, скандалах та боях. Тут потрібно розуміти, що якщо твоя значимість падає, то ні в якому разі не можна робити левелап. На новий етап можна переходити ТІЛЬКИ якщо на попередньому все відмінно, і ви з ним впоралися. Зрозумійте - шлюб, діти та інші дорослі радості - повинні бути наслідком повноцінних, міцних відносин. Тобто ось ви разом, вам комфортно, ви навчилися будувати міцні партнерські стосунки розписалися ітд.



Що стосується загальних тенденцій розвитку відносин, то я б розділив на 2 напрямки - позитивна трансформація та деградація.


Позитивна трансформація - це коли сексу стає менше або зникають якісь прояви квітково-цукеркового періоду, але на заміну їм приходять нові джерела підвищеного комфорту, довіри, загальних цілей інтересів і скажімо так "кайфу" зрілих відносин. Тобто відносини з часом трансформуються, втрачаючи в чомусь, але добирають значно більше, із загальним підвищенням комфорту і якості цих самих відносин.

Деградація - це коли просто взагалі скрізь і у всьому все стає погано. Менше сексу, менше ресурсу, більше скандалів. І нічого доброго не з'являється. Починається "звичка" і "співжиття".

Ще часто, малозначущий партнер просто "копіює" точку зору ведучого партнера: "весілля не вирішує нічого", "діти не потрібні" або "зрада - це нормально". А чому він так робить? Та тому що варіантів у нього немає - або погодься з тим, що говорить і робить ведучий, або страждай, або йди нафіг. Тому мозок захищає такого слабкого партнера і придумує, що "а я теж так вважаю". Правда на виході виходять нещасні відносини.

Тому категорично не можна будувати стосунки з позиції хто кому що винен. Повинна бути свобода, при якій кожен намагається віддавати партнеру (виходячи зі своїх ресурсів).
Прикріплення: 8925948.jpg (137.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 27.07.2023, 15:05 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Цитата
ахахаха «виростити» божечкі-картошечкі, агроном-любитель...
воно в 6 років тобі скаже папа чому в мене айфон не останній мене назвали лохом побили обісцяли... то може ти лох а не я?
у 8 скаже папа ти задрот дебіл невдаха, і спробуй тільки що зроби як мамочка одразу до тьощенькі з дітьом «повернеться», а у нормальній країні ще й ювенальні хлопці тебе назавжди залишать без батьківських прав
у 10 буде папа ти лох та чмо а я хочу бути тіктокером ютюбером і взагалі я може гей?
а у 13 соль понюхає перший раз у житті і всьо готовий тобі спеціаліст спортсмен та науковець, не купиш йому камаро піде із дому шукати щастя вулиць...
І що ти йому зробиш на кожному із цих етапів? скажеш я твій батько я старше я розумний сильний? він скаже що ти лошара та чмо, а мати ще й підтвердить, щоб ти багато не пи...ів, ще й нагадає тобі як її звав заміж перший хуліган району після побачення за гаражами, а після ще й пацан на бентлі депутат, а вона он бачиш на тебе чмоню витратила кращі роки...курва, айтівці дійно ineducable у всьому у житті окрім айті
Сергій Мацюпа
 
MiltonscomeДата: Середа, 03.04.2024, 19:22 | Повідомлення # 3





2024 postegro & gizli profilleri Gorme
<a href=https://postegro.vip>postegro</a>
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Левелапи, штампи, діти та інше - повинно бути наслідком хоро
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом