MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Чи варто відповідати на смс колишніх?
Чи варто відповідати на смс колишніх?
OlenochkaДата: Четвер, 07.09.2017, 21:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Є хороша французька порада: ніщо так не збуджує жінку, як цікавість. Не відповідай їй, або відповіж загадково. Нехай вона почне думати про тебе, нехай буде прораховувати різні варіанти, чим менше вона буде знати про тебе, тим більше шансів у тебе поставити її на місце. Будь хитрим і переможи дівчину на її ж полі.



Це стара гра в яку грають курки. Після розставання люди або сваряться і перестають спілкуватися, або час від часу намагаються зв'язатися одне з одним для того щоб просто подивитися на те, що з тобою сталося. А також зрозуміти , як швидко ти можеш побігти до неї назад. Так сказати дізнатися наскільки сильно вона тебе ще зачіпляє. Всі жінки хочуть пограти з чоловіком. Подивитися як він буде плазувати перед нею. І як сильно вона зможе ним керувати. Якщо не хочеш свої мізки запудрити цієї хренью, не відповідай на її повідомлення та провокації. Найкраще заблокуй її. Якщо почнеш відповідати, то захочеш її побачити, а там і повернешся до минулого. А тобі не потрібно це минуле. Ніщо так не вбиває жінок, як ігнорування. Зробиш так і вже ти будеш в сильній позиції. А там вже нехай вона стукає в твої двері, просить і благає. Не вона робить вибір, а ти повинен сам зробити вибір. Залишайся сильним, і дай собі час. Вона або піде і зробить щось дурне, або продовжить залишатися гордою. Але в будь-якому випадку ти переможеш.

Не відповідай їй. Покажи їй, що вона повинна бути розумніша, а дебільні "Привіт, як справи, я сумую", - нехай залишить для наївних ідіотів. Так що будь сильний та холоднокровний. Сам можеш веселитися і жити розгульним життям. Нехай вона зрозуміє, що тобі і без неї добре. Нехай заходить кожен день до тебе на сторінки, милуватися твоїми новими фотографіями. А одумається, знайде спосіб змінити твою думку. Зроби правильний вибір.

Я б на вашому місці пропала. Не потрібно нагадувати про себе. Навіщо? Ви хочете зустрічатися з дівчиною, яка через 2 тижні після розставання почала нові стосунки? У Вас занижена самооцінка.На смс Ви відповіли нормально. Не чекайте, що вона буде відповідати на Ваші СМС. Їй може важко. Вона може турбуватися за Вас. ЦЕ НЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО ВОНА ВІДЧУВАЄ ДО ВАС ПОЧУТТЯ. це нормально, після тривалий відносин. настає звикання до людини і резонно, що вона буде турбуватися. Не сприймайте це як заклик до дій!Живіть повноцінним життям! Навколо, напевно, повно цікавих дівчат.

Ігноруй її. Ця дівчина зробила тобі боляче та ранила душу. Ти хочеш це знову? Якщо ти хочеш дати їй шанс і думаєш, що вона зміниться... Ти ніколи не дізнаєшся це поки не спробуєш. Але велика ймовірність, що ти знову опинишся в такій самій ситуації. Писати після розставання цілком нормально, але все одно дивно. Але це твоє життя і вибирати тільки тобі. Удачі.
Прикріплення: 4868466.jpg (41.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 10.09.2017, 15:16 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Дійшов до висновку що колишні пишуть для того, щоб не відчувати себе непотрібними, іноді це роблять просто від нудьги, а іноді хочуть уваги від тебе. У моєму випадку вона пише постійно, коли у неї проблеми на особистому, мабуть хоче знайти вуха або фалос=)
Короче всіх колишніх треба назавжди в чорний список, щоб мозок не виносили.
 

Прикріплення: 7235996.jpg (15.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Чи варто відповідати на смс колишніх?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом