MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Коли твоя подруга дружить з твоїм екс…
Коли твоя подруга дружить з твоїм екс…
OlenochkaДата: Вівторок, 04.06.2019, 23:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
„Я звертаюся до вас з досить незвичайною проблемою. Нещодавно я розлучилася з моїм хлопцем, Павлом. Він мене кинув, я цього не хотіла. Але я якось поправилася, так що справа не в цьому. Проблема полягає в тому що моя найближча подруга, Лора. Вона сказала, що Павел далі є її другом і не може перестати бачитися з ним, тому що ми розлучилися. Не можу це уявити, але я теж не хочу втрачати подругу. Що робити? Каміла, 15 р."



Подруга має бути тією, котра в той момент, коли ми розлучаємося з хлопцем, обіймає нас і каже: "яка свиня!". Але що, якщо наш колишній - її друг? Це буває не так рідко як здається, і кожен раз народжує великі емоції. Що робити?

Чи можеш вимагати, щоб вона "вибирала"?

Багато дівчат, які опинилися в аналогічній ситуації, як очікують 100% підтримки і лояльності, іншими словами, ми сподіваємося на те, що подруга відмовиться від дружби з нашим колишнім. Зрештою, для цього є, чи не так?


На практиці, на жаль ... не обов'язково. Великі емоції та хочеться крикнути: „вибирай, або я, або він!". На практиці, ми не маємо на це права. Хоча емоції покинутої дівчини зрозумілі, страх зустрічатися втрьох теж, ми ніколи не можемо ні від кого очікувати, що хтось відмовиться від будь - якої дружби для нас. Це схоже на те, якщо б твій хлопець сказав, що якщо ти хочеш бути з ним, тобі потрібно перестати зустрічатися з подругою. Жорстко, чи не так?

Варіант коли подруга дружить з твоїм колишнім

Справа не легка, і надзвичайно важко дати тут хорошу пораду. Але можна спробувати поборотися за те, щоб "вовки були ситі, і вівці цілі". Як зберегти дружбу і не прикінчити себе подумки, через постійний контакт зі своїм колишнім?

Домовтеся  про якісь правила

По-перше, ви можете запропонувати подрузі угоду - звичайно, вона все ще може дружити з вашим колишнім, але ви не хочете брати участь в їх зустрічах. Поясніть, як важко це було б для вас. Звичайно, буде це пов'язано з деякими обмеженнями - ви не будете бачитися так часто, як до сих пір. Разом з колишнім доведеться "ділитися" другом. Але, щось за щось.

Якщо ви виберете цей варіант, попросіть друга не втручатися у ваші стосунки з колишнім. Ти не жалійся на нього, вона нехай не розповідає тобі, як він. Тема табу – тільки так все може вийти.


Спробуйте зламати

Розставання не завжди має бути драматичним ходом. Якщо жоден з вас (ні ви, ні хлопець) не переживав його занадто сильно, тоді дайте собі спокій. Спробуй зламатися і зустрінься нормально, втрьох. Вже дуже багато людей прийшло до висновку, що це зовсім не так складно! І виходить, що можна дружити навіть після розставання.

Увага! Якщо у вас розбите серце, і ви дуже страждаєте, ми настійно радимо вам не робити таких спроб. Вони будуть просто дряпати рани і думати про варіанти повернення - це не те, що вам потрібно зараз. Набагато кращим варіантом буде просто узгодити, що бачитеся окремо.


"Розрив" дружби з подругою?

Для деяких дівчат "нелояльність" і відсутність підтримки з боку подруги, є таким ударом що не можуть більше підтримувати цю дружбу. Але розрив контактів з подругою - це крок, який не слід приймати у великій злості і з різкими емоціями. Чому? Про це говорить Олівія:

- Минулого року у мене була схожа ситуація. Ми трималися цілою пачкою, в чотири людини.  На певному етапі нашої дружби я почала зустрічатися з Леоном з нашої компанії. Як пара, ми були разом півроку. Потім він порвав зі мною, і я страшенно страждала. Я очікувала, що Катя буде тримати зі мною дружбу, та порве відносини з Леоном. Вона відмовилася, сказала, що друзями ми були давно і не може робити вигляд, що не знає і не любить Леона. І що наші відносини - це наша справа. Мені було так жахливо. Я сказала їй, що мені не потрібна така подруга, що я її ненавиджу. Потім вона намагалася ще до мене підійти, пояснити, але моя гордість не дозволяла мені на відновлення дружби. Зрештою, я залишилася зовсім одна. Це було безглуздо - мені просто потрібно було охолонути, тому що Катя була права. Ми могли не говорити про Леоніда, І було б по справі. А так я втратила близьку подругу, - підкреслює Олівія.

Джерело teenzone
Прикріплення: 3931184.jpg (20.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Коли твоя подруга дружить з твоїм екс…
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом