MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Я Познайомилася З Хлопцем В Інтернеті
Я Познайомилася З Хлопцем В Інтернеті
OlenkaДата: Середа, 19.10.2016, 18:00 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Я переписуюсь з хлопцем в інтернеті, який стверджує, що він відомий. Схоже, він дійсно реальний і я хочу йому вірити. Ми спробуємо дуже скоро зустрітися на одному з його концертів. Він хоче забрати мене з дому... що мені робити? Дати йому мою адресу? Чи забути його? Мені дуже подобається цей хлопець. Він милий, і як старший брат для мене. Я не хочу ранити його почуття. Будь ласка, допоможіть мені!!!!!



Це може бути дуже цікаво зустрітися з кимось з інтернету, особливо тим, хто претендує на популярність. Як кажуть, якщо щось здається занадто гарним, щоб бути правдою, це ймовірно неправда. Особливо, коли йдеться про вашу безпеку .  Дуже легко для людини в інтернеті, прикидатися тим ким вони хочуть. Може цей хлопець, який каже що він відомий, насправді не він.

У цій ситуації пам'ятайте, що є гірші речі в світі, ніж зачепити чиїсь. Коли ви вплутуєтесь в якісь відносини, слід знати, що:
1) Видаючи особисту інформацію, таку як ваше повне ім'я, адресу, номер телефону або назву Вашої школи, може бути небезпечно.
2) Є ймовірність, що ця людина може брехати про все. .
Якщо ви вирішите, що хочете зустрітися з цією людиною в живу (що не дуже схоже на мудре рішення), уважно роздивіться  чи може він в якийсь спосіб підтвердити свою особу і бути впевненою, що будь-яка зустріч відбудеться в громадському місці де є присутні інші люди. Крім того, переконайтеся, що ви сказали комусь з дорослих можливо вони підуть разом з вами.
Прикріплення: 9042275.jpg (10.6 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 14.11.2016, 21:59 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Іноді, хлопець здається ідеальним до того часу, поки не побачиш в не розчаруєшся при дружюі в реальності.

Хлопці,якщо ваші дівчата дружать віртуально в інтернеті тоді зробіть все для того аби з ним в живу познайомитися. Можливо він/вона вже не буде такою як у мережі.
 
OlenkaДата: Вівторок, 06.12.2016, 00:59 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Блін я розгублена і просто незнаю шо робити...
Я познайомилась з пацаном в інтернеті...з яким ми переписувалися 3 місяці але не дуже часто... він з мого міста...і от недавно на днях ми вирішили зустрітися з ним.. в нас в місті була біла ніч... і він мене запросив побути з ним...оскільки він знає шо я переїхала в іншу країну і немаю друзів... він познайомив мене зі своїми друзями італійцями..і ми з ними всі разом були весь вечір до ранку гуляли по місту...потім він мене провів додому...ми гарно йшли трималися за ручки весь час..
наступний раз ми пішли з ним і його компанією на море...під вечір він провів мене знову додому..і ми вперше поцілувалися..
і лиш наступного разу коли ми зустрілися...ми пішли на день народження.. на якому мені було просто ужасно скучно...це було день народження його друга знайомої.. він випив 2 бутилки пива..і просто опянів... і лиш приставав до мене..шо поки я не дам йому цьом він не відпустить мене...мені було якось незручно в той день.. шо він прийшов з дівчиною і напився... і почав поводити себе дивно...
напорівняно від своїх друзів..коли його друзі запиталися скільки ви разом від говорить шо ми не разом і я цього просто непоняла.. ми лиш і цілувалися і я блін чекала коли я поїду до дому..потім я все таки взяла поїзд і поїхала додому одна...він залишився з друзями...нещодавно він написав шо хоче до мене...пацан не поняв чого я в той день так себе вела...і ми з ним бачилися лиш 3 рази.. я йому написала чого ти тоді так сказав шо ми не разом..в висновок він мені написав.. я тобі ще не запропоновував зустрічатися...тіпа ми разом але ми не разом.. нє.. ну це нормально пацан чудить.. я вже більше незнаю шо робити... чи це він використовує лиш.. для нього дівчина напевно як якась лялька.. він прікольний. веселий.. але в нього немає почуттів...він лиш і знає шо всьо має бути так як він сказав.. я розгублена..незнаю шо робити далі.. і чи виходити з ним взагалі більше..
а може то я неправельно розумію цю ситуацію..
блін народ поміжіть sad (((((
 
OlenkaДата: Четвер, 08.12.2016, 22:07 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Так як же все-таки знайти на сайті знайомств того "милого, дорогого, коханого і єдиного", з яким можна було б побудувати щасливе сімейне життя і жити довго і щасливо? 

З чого почати? 
Почати треба з того, щоб чітко визначити для себе (і потенційних чоловіків) одну-єдину мету (і недвозначно вказати її в анкеті). Шлюб, створення родини. І ніякий інший! Інакше буде як у відомій приказці ... щодо двох зайців (не кажучи вже про більшу їх кількість). 

Далі, необхідно з'ясувати для себе декілька простих фактів.По-перше, абсолютно необхідна непохитна впевненість в успіху. Без такої впевненості краще до цього проекту і не приступати - нічого не вийде. Ця впевненість допоможе подолати невдачі і розчарування. А і тих, і інших буде багато. Можливо, навіть дуже багато. Це ті самі "терни", через які Вам доведеться пройти, щоб дістатися до своєї "зірки" - сімейного щастя.По-друге, потрібно чітко розуміти, що "без праці не виловити і рибку з праці". Халяви не буде. "Принц на білому коні" до Вас сам не приїде. Його доведеться пошукати. Та ще, можливо, і "завоювати". Так що приготуйтеся "пахати". Причому кожен день. Сімейне щастя - це такий цінний і рідкісний приз, що воно того варто. 

По-третє, запасіться терпінням. Навіть при наполегливій праці реалізація цього проекту - від першого серйозного кроку до весілля займе, як мінімум, кілька місяців. 

По-четверте, якщо Ви віруюча, зверніться з молитвою до Всевишнього, щоб Він Вам допоміг у Вашому богоугодну справу (як відомо, шлюб - одне із семи великих таїнств, за значимістю рівне священства). Якщо не віруюча - все одно помоліться. Перевірено - допомагає. І краще молитися кожен день - вранці і ввечері. Щоб «небесна канцелярія» ненароком не «задрімала» ... 

По-п'яте, пам'ятайте ще одну просту істину (мені її свого часу повідомили мої друзі-американці, за що я їм на все життя вдячний). Всі проблеми і перешкоди до щасливого шлюбу - всередині, а не поза вами. Змініть себе - і ви зміните своє життя. І пам'ятайте, що найбільшою перепоною є самий гріховний з усіх семи смертних гріхів - гординя. Навчіться робити правильний вибір - між власною гординею і сімейним щастям. На жаль (чи на щастя), це вже «або-або» ... 

Якщо жінка не готова боротися за своє сімейне щастя (в першу чергу, зі своїми гріхами і вадами), то вона його не варта і практично напевно його не отримає. 

І, нарешті, прочитайте безсмертну книгу Дейла Карнегі Як завоювати друзів і впливати на людей. Вона повинна стати Вашою настільною книгою під час всього проекту з пошуку своєї "другої половини" 

Отже, Ви вирішили знайти собі супутника життя. Спочатку потрібно чітко визначити для себе, якого саме чоловіка Ви хочете знайти. Втім, це зробити як раз простіше простого. Сильного, розумного, успішного, заможного, що відбувся професійно, надійного, симпатичного,сексуального, інтелігентного, турботливого, доброго, з почуттям гумору, романтичного, чесного, порядного, цікавого співрозмовника .... На мою думку, нічого не втратив. Ах так, ще й вільного (тобто не має ні дружини - офіційної чи «цивільної»), ні постійної подруги. 

Не подобається цей набір - напишіть свій. Суть справи від цього не змінюється.
 
OlenkaДата: Неділя, 19.03.2017, 16:37 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Зроби все , що можеш ,щоб виглядати якнайкраще. Якщо він не оцінить то шансів в тебе немає. Але зрозумій , гарний хлопець не почне з тобою спілкуватися , якщо ти не сподобаєшся йому. Тож не бійся. Розкажеш як все пройшло
 
OlenochkaДата: Понеділок, 13.11.2017, 10:29 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Я дівчина. І так склалося що занесло мене на сайт знайомств. Там серед всіх залицяльників, вибрала одного. Ну і почався віртуальний романчик. Він з іншого міста, писав і дзвонив щодня. Підтримував мене, веселив і говорив дуже солодкі речі. Небуло навіть натяків на якісь пошлості. Наше спілкування тривало 3 місяці. Він дуже активно запрошував мене до Львова (він там живе), але в мене не виходило. але коли я запросила його у своє місто, він запитав чи зможе він у мене переночувати, я відмовила, тому що живу з батьками,і для мене не прийнятно приводити незнайомців додому. Тоді він запропонував скинутись нам на Хостел...!!! Я він шутилась, але чесно кажучи не взахваті від цієї ідеї.
І тут , в один прекрасний вечір, коли ми переписувались у вайбері, він випадково , створив групу зі своїх контактів. Там опинилися 33 його дівчини. Такі ж як я. 33!!! Дівчата почали спілкуватися між собою в групі. Виявилося що ми всі внього Богині, всіх любе,всіх кличе заміж, і до всіх по черзі ізде в гості. І дівчата різного віку і різноі комплекціі, від 19 до 48 років.
Фу як бридко!, бридко опинитися в тому гаремі. Добре що я довідалась про все, раніше ніж встигла накоїти дурниць. А деякі дівчата були по справжньому в нього закохані, і спілкувались більше року.
P.S. Імя цього альфонса - Ібрагімов Фарід. 27років. Азейбарджанець. Симпатичний, накачаний, з довгим чорним волоссям. Всім розказує що він патріот України і бендерівець. Ця інформація для дівчат на замітку, щоб на його вудку не попались.



А куди ти дивилась ,коли з хачом цим знайомилась ?. Чи думала просто так з тобою общається ))
Правильно, для чого вам свої українські хлопці. Вам хачів подавай.
Прикріплення: 2650318.jpg (39.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.12.2018, 22:23 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4515
Познайомилась колись з хлопцем в інтернеті для куні. Не приховував свої фото. На них він товстий. Одразу почала обговорювати, що серйозні стосунки я не планую, а так, зустріч на один раз. Він відповів, що сам того не хоче, бо нещодавно розлучився і хоче бути сам. І що йому багато хто пропонував бути разом, а він відмовляється. Ну, думаю, якийсь пихатий "павлін". Насправді, він виявився дуже хорошим співрозмовником, не жадібним (купляв вино і продукти для романтичного настрою) зробив солодкий куні, як і обіцяв, ми добре провели час і я зовсім не звертала уваги на його зайву вагу. Від нього приємно пахло, він не нехтує гігієною, статеві органи виголені. Було декілька зустрічей і я зловила себе на думці, що не проти була б з ним завести серйозні стосунки. Але доля розпорядилася по своєму: він повернувся до колишньої і наші зустрічі припинились. Я відступила, бо поважаю його вибір. У мене лишились приємні спогади про той час, проведений з ним.
 
OlenochkaДата: Субота, 22.12.2018, 00:57 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4515
З чоловіком секс зіпсувався з часом. Але виручає флірт тут, знайомства, спілкування з всякімі збоченцями, допомагає підтримувати сексуальний тонус. Це все без реалу, зраджувати не збираюсь, фото теж не дуже відкриті і без лиця. Ось такий знайшла вихід))а ви як до такого стааитеся?

Краще б спробувала з чоловіком відносини налагодити,а ніж з іншими фліртувати
 
OlenochkaДата: Четвер, 09.05.2019, 12:42 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4515
Хочу почути вашу думку з приводу моєї так званої історії з особистого
Познайомились з хлопцем в інтернеті ,старший за мене на 8 років ну зате в нього ствол як нада
Спілкувались ,і якось завжди всі теми зводились на пошле
Ну і типу зустрілись перший раз ,ну так вроді нормально все пройшло, другий раз і вже переспали
Після того і почалось в нас активне сексуальне життя ,яке приносить масу задоволення
Він мене називає своєю шлюхою ,і як не дивно мені подобається це
Але блін, в мене здається починають з’являтись до нього почуття, а він прямо мені говорить, що трахає не лише мене ,і це нормально типу так буде завжди
Він якби говорить ,що я для нього не просто шлюха ,яку він їбе ,але всежтаки і подруга
 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.08.2019, 20:45 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4515
Цитата
Як ставитеся до онлайн знайомств? Трапилося так, що в силу обставин нема людей, з якими можна було заводити романтичні чи серйозні стосунки. Якщо в когось був вдалий досвід, порадьте на яких сервісах шукали.

 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Я Познайомилася З Хлопцем В Інтернеті
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом