MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Я зробила все, щоб його утримати
Я зробила все, щоб його утримати
OlenochkaДата: Субота, 26.05.2018, 22:33 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Все між вами змінилося і йде не так гладко як раніше. І ти вже не знаєш, що для нього значиш?! Ваші ніжні і зворушливі зустрічі втрачають колишню романтичність, і він став з тобою холодним і відстороненим.



Він може пропадати на кілька днів, і ти не знаєш де він, а потім раптом починає дзвонити з самого ранку для того, щоб побажати тобі доброго дня. Ти вже не раз намагалася поговорити з ним, щоб дати зрозуміти, що така поведінка тебе ображає. Він тебе не чує!

Ти все ще посилаєш йому закохані погляди і, навіть не бачиш, що ваші погляди настільки не збігаються, що при зустрічі вам вже нема про що розмовляти. Але твоя надія не згасає, ти впевнена, що потрібно тільки почекати, щоб ваші стосунки налагодилися. Як раніше пишеш йому ніжні мейли і SMS-ки, запрошуєш на побачення, плануєш ваш спільне дозвілля ...


Це триває вже кілька місяців поспіль! Ти не слухаєш рад подруг, які говорять, що треба кинути його. Але, якщо ваші відносини зараз закінчаться - означає, що всі твої спроби були марні. Ти програла.

Ти впевнена, що любиш його, і тільки з тобою він знайде те саме сімейне щастя? І віриш, що все це тимчасово, що він перебіситься і повернеться і нарешті все зрозуміє! А його ти про це запитала?

Тепер у твоїй гарній голівці виникають і такі ідеї. Домогтися його за всяку ціну, утримати, загнати під каблук, а потім помститися, втоптати в бруд, довести, що ти його кинула, а не він тебе! Такі думки зараз тебе відвідують? Розум не владний над тобою. Ти страждаєш і впевнена, що він повинен страждати не менше і кусати лікті через те, що втратить таку дівчину, як ти!

Зрозуміло, боротися важливо. Але часом відмовитися від мети набагато мудріше і корисніше. Так, пережити розставання не просто! Але навіщо битися в закриті двері, коли краще зайнятися пошуками нових дверей. Тільки так ти чогось доб'єшся. Не віриш? А ти спробуй!

Установка «домогтися його в щоб те не стало» вимотає тебе морально і фізично. Вчені прийшли до висновку, надмірним завзяттям можна досягти тільки стресів і різних захворювань - мігрені, порушень сну, депресій. Мабуть тому, при розставанні ми відчуваємо такі нервові розлади.

Прийшла пора міняти курс! Умій чекати, постарайся зрозуміти, а іноді і пробачити кохану людину - це і буде ознаками зрілості і розумних вчинків.

Насильно ніколи не нав `яжеш відносини і не переробиш людини. Прояви мудрість і силу - усвідом це і відмовся від боротьби. А ще прояви повагу - до улюбленого чоловіка і себе. Любити - означає приймати людину такою, якою вона є, висловлювати йому щирий інтерес і турботу. Якщо ти з його боку цього не бачиш, то нічого не поробиш. Краще буде піти.
Прикріплення: 2235443.jpg (56.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 07.11.2022, 16:50 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
up
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Я зробила все, щоб його утримати
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом