MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Кар'єра » Зоряне майбутнє
Зоряне майбутнє
OlenkaДата: Четвер, 03.11.2016, 13:52 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

Як часто ти мрієш про те, яким повинне бути твоє життя в майбутньому? Які картини ти малюєш в своїй уяві? Як ти представляєш себе через п'ять років, десять років?
Кожна з нас любить малювати в своїй уяві яскраві картини успішного майбутнього, але лише одиниці реалізовують його. Ти ніколи не замислювалася, чому відбувається саме так? Тоді пригадай, чим зазвичай закінчуються твої мріяння? Ти зітхнувши, повертаєшся до повсякденного існування? Тобі здається, що це лише ілюзії, позбавлені реальності. Ти сподіваєшся, що коли-небудь ти займешся цим, але не зараз.

Якщо ти відповіла "так" хоч на одне з цих питань, то проблема тільки в тобі.
Ми можемо добитися в цьому житті дуже і дуже багато чого, але часто чекаємо, що все відбудеться само собою, без нашої участі. Це неможливо.

Перше, що треба запам'ятати, для досягнення своєї мрії треба щось робити. Самій. Щодня.
Але ще до цього треба скласти список того, що потрібно зробити, щоб досягти цієї мети. Які знання для цього потрібні, які знайомства, які етапи потрібно пройти. І ось для досягнення кожного з цих етапів потрібно робити щодня маленький крок вперед.

Тобі потрібна упевненість і підтримка. Поділися з близькими планом своїх дій. Він доведе їм, що ти дійсно хочеш чогось досягти. Заручися їх підтримкою. Ділися з ними своїми маленькими досягненнями. Люди, які дійсно люблять тебе, зможуть радіти кожному твоєму успішному кроку, а це наймогутніша емоційна підтримка.

Якщо щось не виходить, не розкисай і не здайся. Пригадай дитинство - хіба можна навчитися ходити або говорити за один день? Подумай скільки днів батьки прагнули разом з тобою до твого першого слова, першого кроку. Тепер і у тебе є можливість продемонструвати всьому світу не меншу наполегливість. А вже не помиляється тільки той, хто нічого не робить.
Не злися і не турбуйся на весь навколишній світ, навіть якщо тобі здається, що тебе ніхто не розуміє. До будь-якої мети можна йти швидше з посмішкою на обличчі. Позитивне відношення до всіх рано чи пізно обернеться великим плюсом для тебе. Якщо у оточуючих немає можливості повірити, що ти на це здатна, то тільки тому, що вони не вірять, в першу чергу, в себе. Або просто твої цілі і мрії не перекликаюся зі світом їх цінностей. Але твій позитивний настрій і наполегливість в досягненні з часом заслужать пошану навіть в очах найдосвідченіших песимістів.

Знайди собі компанію однодумців. Людей, теж прагнучих до тих же вершин. Тобі буде з ким обміняться досвідом, обговорити мету, порозбирати помилки і тупикові ситуації. З такою підтримкою веселіше і цікавіше.
Не соромся просити про допомогу. Не люблять допомагати лише ледарям і занудам. Багато хто готовий протягнути тобі руку допомоги, але просто і не здогадуються, чим тобі можна допомогти.

Найголовніше - подолай себе і почни рух до мети. Поцікався, як це відбувалося у інших. Порадься з професіоналами. Дуже цікаво розповідає про те, як добитися своєї мети Олена Усанова - людина, яка не з чуток знайома зі складним шляхом до слави і успіху. Її ради і рішення викладені в "Мастер-класі", який може допомогти тобі розробити свою програму руху до успіху.
Прикріплення: 4113154.jpg (20.6 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 25.11.2016, 22:39 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Ніякого майбутнього..ніякого майбутнього!
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Кар'єра » Зоряне майбутнє
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом